0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
През цялата нож за нарязване на хляб и торта на 10/12 филийки, нож за равна на нарязване, маркер за нарязване, инструмент за печене, домакинство (2 опаковки)

През цялата нож за нарязване на хляб и торта на 10/12 филийки, нож за равна на нарязване, маркер за нарязване, инструмент за печене,

BGN 9.07
Налично за поръчка

Сума

С негова помощ могат да се поделят на тортата на 10 или 12 части, без да се повреди под формата на торта.Изработен от хранителни материали, той е безопасен, нетоксичен и е трайна.Това може да ви донесе удобство и да спести време, а и е практично и е чудесен подарък за семейството или приятели.Идеален за самостоятелно готвене, печене, муссовых торти, сладкиши и т.н. Ергономични дръжки от двете страни осигуряват удобен захват и лесно управление.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Разделител за торта Материал : abs Цвят : както е показано на снимката Диаметър : около 26,8 см/10,6 инча Тегло : приблизително 11 г /0,4 грама на Приложение : Използва се като разделител за торта Списък на опаковката : 1 x Разделител за торта Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Cake Divider
Material:
ABS
Color:
As shown in the picture
Diameter:
Approx.26.8cm/10.6in
Weight:
Approx.11g/0.4oz
Application:
Used as cake divider
Package List:
1 x Cake Divider:
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Подобни продукти в категория