0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Маркер за порционного торта Marvellous, Калъпи за пай от 10/12 части, Разделител за торта ABS, Нож за печена ню дръжка за печене на сладкиши (26,8 см / 10,6 инча)

Маркер за порционного торта Marvellous, Калъпи за пай от 10/12 части, Разделител за торта ABS, Нож за печена ню дръжка за печене на сладкиши

BGN 7.30
Налично за поръчка

Сума

Благодарим ви за разбирането.Моля, обърнете истински като стандарт. за партита по повод рождения ден, на сватби и всякакви събития у дома, в офиса, ресторанта. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване. 【Широко приложение】 : Машина за чизкейков идеален за начинаещи и за професионалисти, отлични за самостоятелно готвене, печене, муссовых торти, сладкиши, чизкейков и т. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Разделител за торта Материал : ABS Цвят : както е показано на снимката Диаметър : около 26,8 см/10,6 инча Тегло : приблизително 11 г/0,4 грама на Приложение : Използва се като разделител за торта Осъществяване линия : 1 х Разделител за торта Забележка : 1. 【Лесна употреба】 : Сладкарница линия просто трябва да натиснете леко върху разделителната линия на тортата, направи знак на върха на тортата е, че тя е идеална, след това с нож нарежете на триъгълни торта по задълбочаване, подходящ за семейство или приятели, практичен и хубав подарък. 【Дълъг живот】 : Разделител за торта е изработена от висококачествен хранителен материал ABS, повърхността е гладка, без чеп, не е лесно да се деформират при стареенето, по-дълъг живот, може да се използва повторно, ниско тегло, трайност и не заемат място при съхранение.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New Item Type

Подобни продукти в категория