0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Завъртане на Линия Aglehome, Скрита Врата на Панта за Дървена Тайния врати Тежки Дръжки Въртящи се на Панти за Скритата врата на библиотеката Със Завъртане на 360 Градус?

Завъртане на Линия Aglehome, Скрита Врата на Панта за Дървена Тайния врати Тежки Дръжки Въртящи се на Панти за Скритата врата на библиотеката

BGN 0.67
Налично за поръчка

Сума

Долната част на 104 mm * 25 мм/4,09"* 0,94". 【Лесна инсталация】Той идва с 20 винтове от неръждаема стомана.В нашите указания, описан всеки етап от инсталацията, и ако ще го следваме, е лесно инсталиране се завърта на пантите. 【Лесна инсталация】Той идва с 20 винтове от неръждаема стомана.Отличен процес прави панти, устойчиви на корозия, издръжливи и трайни. 【Предпоставка включва】 1 комплект въртяща се панта, 10 бр винтове 16 мм, 10 бр винтове 30 mm. 【Висока носеща способност на】 За разлика от традиционните каси за врати на панти, нашата скрита врата контур представлява уникална структура от връзки нагоре и надолу, което заменя традиционните челни линия рамката на вратата, които разчитат на долния лост и на пода вместо на рамката, като по този начин се намалява натоварването върху рамката. 【Предпоставка включва】 1 комплект въртяща се панта, 10 бр винтове 16 мм, 10 бр винтове 30 mm. 【Идеален за скрити врати】 Тази завъртане на линия и е чудесно за създаване на скритата врата. 【Отлично Обслужване】за Да се гарантира качество, всяка от нашите ротационни линии, минава през строг контрол на качеството преди изпращане от завода.А рамка, която завъртане контур може да се завърта на 360 градуса.В нашите указания, описан всеки етап от инсталацията, и ако ще го следваме, е лесно инсталиране се завърта на пантите.Отличен за вратата на библиотеката, на вратата на една етажерка, вратите на гардероба, панельной вратите и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория