0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Огледален притежателя пръстени за телефон VASIVO, (2 бр), Въртящи се на 360 ° стойка за пръстени, Държач за пръстите за iPhone 12/13/13pro, Galaxy S8 / S8 Plus и други смарт телефони (розов)

Огледален притежателя пръстени за телефон VASIVO, (2 бр), Въртящи се на 360 ° стойка за пръстени, Държач за пръстите за iPhone 12/13/13pro,

BGN 4.79
Налично за поръчка

Сума

Освен това, тя може да се използва с вашата магнитна рамка по време на шофиране. Висококачествен външен вид : Пръстен на пръста, изработени от сплав с. 【възможност за завъртане на 360 ° и настройка на 180 °】Държач за мобилен телефон Ossky може да се върти на 360 ° и се сгъват на 180 °, така че във всеки един момент може да се обобщи телефон под оптимален ъгъл. Пръстен на пръста VASIVO има суперсовместимостью : приложима за всички смартфоните, моля, бъдете сигурни в покупката!2. Уплътнения 3 M може да се прилага на повечето повърхности, включително и пластмаса, метал и TPU. 【Трайно лепило 3 M】 Благодарение на тежка рамка от каучук полагане на 3 M VHB дръжка на този телефон може да бъде надеждно прикрепена към вашия смартфон могат да издържат на изпитанието на тежестта с 5 кг), за да предпазите вашето устройство от случайни падания и соскальзываний.Гъвкав и удобен, просто, за да ви предоставим най-доброто преживяване!3.Лесно може да се заключва в едно положение, освобождавайки ръката си. Гъвкава настройка : завъртане на 360 ° и регулируем ъгъл 180 градуса, удобна корекция за осигуряване на удобен ъгъл на наклона на пръста си. 【Висококачествени материали】 Рамка за мобилен телефон VASIVO ring е направена от висококачествен с сплав и неръждаема стомана.【Трайно лепило 3 M】 Благодарение на тежка рамка от каучук полагане на 3 M VHB дръжка на този телефон може да бъде надеждно прикрепена към вашия смартфон могат да издържат на изпитанието на тежестта с 5 кг), за да предпазите вашето устройство от случайни падания и соскальзываний.Държач за мобилен телефон VASIVO - това е избор на десетки хиляди потребители, защо говориш така?1.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория