0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Качествена Поставка за преносим компютър за маса-повдигаща се поставка за настолен организатор, Алуминиева Охлаждаща Поставка за компютър с превръщането основа, ?

Качествена Поставка за преносим компютър за маса-повдигаща се поставка за настолен организатор, Алуминиева Охлаждаща Поставка за компютър

BGN 2.33
Налично за поръчка

Сума

▲ Може да се сгъва, лесен за съхранение и лесно да носите със себе си. ▲ Универсален дизайн, многократно използване. ▲ Куха конструкция за улесняване на охлаждането на компютъра. ▲ Можете да изберете различни съоръжения, свободно регулиране на височината. ▲ Мини и против износване, за да се предотврати падането на компютъра. ▲ Може да се сгъва, лесен за съхранение и лесно да носите със себе си. ▲ Универсален дизайн, многократно използване. ▲ Куха конструкция за улесняване на охлаждането на компютъра. ▲ Можете да изберете различни съоръжения, свободно регулиране на височината. ▲ Мини и против износване, за да се предотврати падането на компютъра. - Размер на продукта : 28x27 см Име на продукта : Стойка за лаптоп Материал на продукта : abs-пластмаса, Използването на продукта : използва се за поддръжка на лаптопи Подробна информация за продукта : Поддръжка на лаптопа, по-добре за шийния отдел на гръбначния стълб на човека Нашите комплекти маси и столове са идеални за игри, пъзели, създаване на декоративно-приложното изкуство, да се наслаждавате истинска и да се престори на храна и много други.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория