0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Годишният бански костюми За Малките Момичета, Леопардовый Завързана Бански на бретелях С отворен гръб, Бикини С Къдри, Бански Костюм, Комплект от 2 теми, Плажен Банс

Годишният бански костюми За Малките Момичета, Леопардовый Завързана Бански на бретелях С отворен гръб, Бикини С Къдри, Бански Костюм,

BGN 3.33
Налично за поръчка

Сума

Ръчно пране, Машинно пране.100% Полиестер. - Много сладки щампи под формата на ромашек, леопард и русалка, ще направят вашето дете толкова скъп!.
?【Варианти на размери】 : Подходящ за 0-6 месеца, 6-12 месеца, 12-18 месеца, 18-24 месеца, 2-3 години, 3-4 години, дрехи за малките момичета през пролетта, лятото, есента и зимата, уникална и стилна. 18-24 М : подходящ за растеж : 32-34 инча, подходящ за теглото : 28-30 лири;.Подходящ както за ръчно, така и машинно пране.
?【Подаръци за малки момичета】: Този летен комплект за къпане за малки момичета - най-добрият избор за къпане на бебета и момичета-деца.Таблица с размер : .
?【Материал】 : памучен и полиестерен плат за бански костюми за малките момичета, бързо сохнущая и мека на допир, отличен, подходящ за подарък на момиченце.Моля, потърсете информация за размера, по-долу в описанието, за ваша информация.
?【Повод】 : Този бански костюми за малките момичета е подходяща за повечето случаи в живота, като например воден парк за забавления, плаж, плуване, парти на басейна, на почивка, детска фотосесия и други дейности на открито. - Професионална кърпа за трико, по-удобна, приятна за кожата и улучшающая самочувствие.Пакетът включва 1 x бански на спагети презрамки + 1 x шорти бикини. - Завързана на върха на бретелях с отворен гръб и пола с волани.
?【Дизайн】 : Летен бански-бикини за малки момичета, на върха на подтяжках с принтом леопард, маргаритки или русалка за избор, украсени с дантела мрежа и съчетание с къси панталони с волани, ще направи вашето бебе супер сладка и привлекателна! .

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория