0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Восъчна Пръчка за Перуки, Восъчна пръчка за коса, Немазна Пръчка за коса с аромат на Авокадо, Придающая на Косата мекота, Прави Косата Ароматно, Дълго време Запазва ?

Восъчна Пръчка за Перуки, Восъчна пръчка за коса, Немазна Пръчка за коса с аромат на Авокадо, Придающая на Косата мекота, Прави Косата

BGN 3.30
Налично за поръчка

Сума

Лесен за почистване, когато се взема душ преди лягане вечер, тази восъчна пръчка за перука лесно почистване след употреба.53 инча Тегло : 3,04 грама Опаковка, включваща : 1 * Восъчна пръчка за коса. [Дълъг живот]:Тази восъчна пръчка е подходящ за употреба през целия ден, с лек плодов аромат, не отхвърля коса, ги изглажда, придава блясък на косата през целия ден запазват най-доброто възможно състояние, шия свежа и през лятото не е горещо. малък и лек, той не отнема много места за пренасяне, вие можете да го сложите в чантата и да се получи всеки път, когато излизате навън или пътувате, и с негова помощ могат да се дадат желаната прическа само за няколко секунди. Лесна употреба, лесен за почистване без остатък. [Широко приложение]: Универсална пръчка за стайлинг на коса, подходящ за спокойна или друга стайлинг на коса.Ние сме фокусирани върху изграждането на достъпна цена от висококачествена пръчка за източване на коса, на която може да разчитате, за да осигури удобство в живота ни.Подхранващ лепило-стик за коса Нашия гел-стик за коса е изработена от растителни съставки, с лек плодов аромат, Лесно се справя с растрепанностью косата за няколко минути, Ако имате все още има разрошен косата на линията на растеж на косата, бакенбардах и шията, които ежедневно падат, този стик за косата страхотно за изглаждане растрепанных косата, да им е крехко на вид, създаване на всякакъв плака и да ви чист и жив вид.Това прави косата по-буйна, лъскава и придающими им по-контурный вид.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория