0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Sweet Jojo Designs Boho Бохемската Пола за детски легла За момичета, Розово-Бяла Фермерска къща, Изтъркан Шик, Модерна Обзавеждане по Минималистичная Ресни С Пискюли, Ресни П?

Sweet Jojo Designs Boho Бохемската Пола за детски легла За момичета, Розово-Бяла Фермерска къща, Изтъркан Шик, Модерна Обзавеждане по

BGN 1.67
Налично за поръчка

Сума

100% Памук.Размери : 52 инча x 28 см x 15 см. Капка. 100% памук - Обикновен бял, изваян розова ресни от ресни със завързани снопчета.Права пола на индивидуален дизайн - четири-пияница пола е подходящ за повечето стандартни детски креватчета - Лесно да се изтрият в колата и се суши.Този дизайн е допълнен с подходящи аксесоари, като например кошници, абажури за лампи, работа с прозорци и боядисани стени.Добавете завършек на вашата детска стая с помощта на поли за яслите или пылезащитной къдри, създадена Sweet Jojo Designs.Декорирайте е стилен продукт в стила на смесване или да комбинират със съществуващите ансамбъл Sweet Jojo Designs.Можете да ги комбинирате с нашите по-голям избор на чаршафи за легла и други аксесоари, за да допълнят външния вид на стаята на вашето дете.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория