0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
EKUIZAI Комплект раници за момичета с цветни принтом във формата на сърце, 3 в 1, Раница за начално училище с лък, Начален раница за момичета (черен)

EKUIZAI Комплект раници за момичета с цветни принтом във формата на сърце, 3 в 1, Раница за начално училище с лък, Начален раница за

BGN 12.79
Налично за поръчка

Сума

Размер на раницата за момичета : 31 (Д) * 17 (Ш) * 40 см (В)/12.2*6.7*15.7 инч.Забавната форма и голям контейнер за деца, съобразно нуждите на децата!.Прости и цветни, стилни и модерни с добре обмислен дизайн дават на децата си най-добрите усещания, е на разположение в няколко цвята, най-добрият избор за деца!. ★ Размер раница за момичета : 31 (Д) * 17 (Ш) * 40 см (В)/12.2*6.7*15.7 инча; Размер на пакета за обяд : 21 (L) * 7 (W) * 24 (H),8.26*2.75*9.45 инча; Тегло : 0,70 кг. ★ раница Материал : Екологично и водоустойчив найлон, добра пропускливост на въздуха, устойчивост на надраскване и дълголетие.По-добре защитете кожата на детето. ★ Подобри благосъстоянието на : Порасна и утолщайте здрави регулируеми презрамки S-образна форма, ультратонкую удобни декомпрессионную дръжката, облегчающую натоварването на рамото и ръцете на децата, дишаща задния панел с мека гъба, което увеличава защита на гръбначния стълб. ★ Голям капацитет : Забавна форма и голям контейнер за децата, да отговарят на нуждите на децата!на децата ще го харесат!. ★ Прости и цветни, стилни и модерни с добре обмислен дизайн дават на децата си най-добрите усещания, е на разположение в няколко цвята, най-добрият избор за деца!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория