0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Прическа Найлон Наметало Наметало за Еднократна Употреба Фризьорски салон Обвивка Шал Закопчалката на Бутоните Водоустойчив Кабинковия Лигавник Халат за Подстр?

Прическа Найлон Наметало Наметало за Еднократна Употреба Фризьорски салон Обвивка Шал Закопчалката на Бутоните Водоустойчив Кабинковия

BGN 5.59
Налично за поръчка

Сума

❥ Здрава полиестерна тъкан е водоустойчив и е много лесно да се изтрият. ❥ Той е добър за почистване, лесно сгъване и съхранение. ❥ Той е добър за почистване, лесно сгъване и съхранение. ❥ Регулируема закопчалка на една кука и контур позволява бързо и лесно регулиране на размера, подходящ за възрастни.Благодарим ви! ? На помещение включва : 1 бр.Това е задължително условие за всеки фризьор-стилист. Размер : 120x150 см или 140 × 160 см Материал : найлон Подходяща за деца, мъже и жени. ❥ Тази салонная наметало, изработен от мек, лек, висококачествен материал с незалепващо покритие.Наметало идеална за подстригване на коса, химически вълна. (?◠‿◠) Добре дошли в магазин Frost'nai, приятно пазаруване! ? При възникване на евентуални проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.предложения prime day 2022. Всички размери са измерени ръчно, са възможни отклонения на 1-3 см; 2.Само ръчно пране.Ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем.Здрава полиестерна тъкан е водоустойчив и е много лесно да се изтрият.Само ръчно пране.изгодни оферти в един ден 2022 година.Наметало идеална за подстригване на коса, химически вълна. ?Описание на продукта : Тази салонная наметало, изработен от мек, лек, висококачествен материал с незалепващо покритие.Той предпазва от бои за коса и други вредни течности, при запазване на дрехите си сухи и чисти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория