0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Перуки XZGDEN Перука от косата На Дантели, Обемна вълна, Естествен Цвят, Перуки, изработени от човешка Коса 150% Плътност, предварително Выщипанный Перука на Косата, Съв?

Перуки XZGDEN Перука от косата На Дантели, Обемна вълна, Естествен Цвят, Перуки, изработени от човешка Коса 150% Плътност, предварително

BGN 51.25
Налично за поръчка

Сума

подходящ в чорап.Външен вид естествено реалистична.Сеточка за коса, изработена от дантела, лека и дишаща.Предлагаме ви най-добрите перуки на най-добрите цени.Ако нямаме подходяща ви перука, можете да се свържете с нас, да ни информират желаната прическа и цвят и да изберете перука, който ви подхожда най-добре.)??????????? Отзиви на купувачи за нашите продукти : Харесва това ? Добър перука, толкова съм изненадана, че го носеше в себе си - най-добрата коса в историята, най-добрият перука за парите си. ??????????? Описание на продукта [Перука] ние сме фирма, специализирана в посрещането на нуждите на повечето перуки.По-добре прилепнала към кожата.Сеточка за коса, изработена от дантела, лека и дишаща.Забележка : Възможни са отклонения в цвета се дължи на различни дисплеи,Дължина на перука се измерва ръчно, и грешката е 1-2 виж Дължина на вълнообразни коса се измерва след изправяне.Нашата фабрика има 20-годишна история за обработка на коса, и при нас работят хиляди професионални работници.Ще Получите по-реалистичен ефект, осигурявайки комфорт при носенето.Ако нямаме подходяща ви перука, можете да се свържете с нас, да ни информират желаната прическа и цвят и да изберете перука, който ви подхожда най-добре.Ние използваме десетки процеси за осигуряване на качеството на нашите продукти.По-добре прилепнала към кожата.Богат опит и строг контрол на качеството позволяват на нашите изделия по-добре отговарят на вашите изисквания.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория