0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
12 бр. Мини-Перлени Игли за коса в цветарски дизайн, Малки Перлени Игли за Коса, Изкуствени Декоративни Аксесоари за Коса, за жени или Момичета (включително и 6 бр. син?

12 бр. Мини-Перлени Игли за коса в цветарски дизайн, Малки Перлени Игли за Коса, Изкуствени Декоративни Аксесоари за Коса, за жени или

BGN 1.67
Налично за поръчка

Сума

Метални фиби за коса ще е здраво задържане на косата и да ги запишете на ароматните и сухи по време на къпане, гримиране, готвене, почистване на лицето, срещи или работа.Силна захапка от здрава система.Нашите малки перлени игли за коса, изработени от изкуствени перли и качествена сплав, мини-перлата на подредени във формата на цветя маргаритки и закрепени в златни заколках за коса, гладка на пипане, не е лесно да изчезнат или да се разграждат, трайни пружинящие и дълготрайна, с дълъг срок на служба.Те ще се зарадват на тези нежни рибки фиби за коса в стил круши. Обслужване на клиенти : Ние сме сигурни, че тези малки перлени игли за коса не само ще осигури множество различни красиви прически, но и са подходящи за вашите ежедневни събития модерен рокля и различни прическам.Благодаря ви за вашата подкрепа и разбиране!.Удобства : . (по 6 броя от всеки цвят, синьо и розово). Лесен за употреба.Можете също да го изпратите на приятелката си, сестра си, жена си или на майка си като подарък за рожден Ден, Свети Валентин, годишнина, Коледа, Хелоуин, Деня на благодарността. Тегло : 4,2 г / бр.Широко приложение : . Размер : Дължина х височина 0,8x0,8 инч/2,1x2,1 виж 4. Поради разлика между светлина и дисплей цвят на продукта на снимката може леко да се различават от действителните цветове. Тези малки перлени игли за коса и шарките са подходящи за всякакви гъста или тънка коса.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория