0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
3 Бр. Червило с Променящ се Цвят, Балсам за устни, Магическа Температура, Промяна на Цвета, Блясък за устни, Хидратиращ и Устойчив Водоустойчив Блясък за Устни, Подар?

3 Бр. Червило с Променящ се Цвят, Балсам за устни, Магическа Температура, Промяна на Цвета, Блясък за устни, Хидратиращ и Устойчив Водоустойчив

BGN 6.39
Налично за поръчка

Сума

【Червило за настроение от новата серия】В тази нова червило в допълнение към традиционните фиолетовому цвят са добавени нови нюанси на розово и червено.Многоцветен червило с уникален външен вид, който се отделя от тълпата. 【Натурални съставки】 Вълшебен блясък за устни, което променя цвета си, е изработен от естествени, силно хидратиращи съставки като натурален пчелен мед, витамин е, минерално масло и т.н., осигурява дълготрайна дълбока хидратация, запазва влагата, лека и немазна текстура. 【Което променя цвета】 Овлажняващ / устойчив / трептене / против стареене / сейф / на няколко пъти променя цветовата температура, така че ще имате изключителен цвят за устни в различно време. 【Ефект на грим】 Издръжлив водоустойчив и не е лесно прилипающий към чаша, подхранва устните и подобрява линията на устните, създаване на естествени триизмерни устните. 【Идеален подарък 】 Красива опаковка - това е абсолютно идеален подарък.Идеална като подарък за любим човек, семейство и приятели на Свети Валентин, рожден Ден, Ден на благодарността, Коледа и други празници.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория