0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
N / B Телескопична кошница за дрехи от две части, с дръжка, сгъваема кошница за дрехи, лека и преносима, идеална за съхранение на играчки, мезета и т.н.

N / B Телескопична кошница за дрехи от две части, с дръжка, сгъваема кошница за дрехи, лека и преносима, идеална за съхранение на играчки,

BGN 50.03
Налично за поръчка

Сума

Кошница за съхранение подходяща за съхранение на мръсни дрехи, играчки, мезета и т.Когато количката не се използва, можете да го сгънете и приберете в резултат на електрода за пестене на място. ● Този продукт може да се използва за сортиране и други ежедневни неща, както и да се мотае навсякъде кухня, например, на стената до с пералня. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Описание на продукта : * Материал : памук и лен * Размер : 14 инча /38 см. ● Този продукт има на телескопичната конструкция, за използване просто отворете кошчето. * 11 см / 28 см В комплекта са включени : 2 * Телескопична кошница съвет : 1.Описание : *Почистете стените. * Дръж количката и инсталирате.● Този продукт е произведен от полипропилен, който е влагостойким, лек, траен, него не е лесно да се повреди, той е нетоксичен и безвкусен.Нека качество на моите продукти и услуги ще бъдат с вас по всяко време. ● Този продукт представлява сгъване на количката за дрехи с дръжка, която е с леко тегло и може да бъде преместен. Размер на продукта се измерва ръчно, може да бъде грешка от 0 до 2 см, което е нормално. * Щракнете върху Чист въздух. * Махнете самозалепваща се лента.8 инча/30 см. ● Изцяло ангажимент, въз основа на принципа за осигуряване на качеството, за да ви предостави първокласен скорост, стремеж към съвършенство, можете да бъдете сигурни, че ние ще работим усърдно, днешното качество, утре на пазара, аз ще ви служи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория