0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Скоба за мобилен телефон PowerTRC, стяга за гъши врата, Универсално Мързелив за Монтиране, Гъвкави Дълга Скоба за телефони 3,5-6,3, Мобилна Поставка за легла, офис, кухня с ?

Скоба за мобилен телефон PowerTRC, стяга за гъши врата, Универсално Мързелив за Монтиране, Гъвкави Дълга Скоба за телефони 3,5-6,3, Мобилна

BGN 1.33
Налично за поръчка

Сума

Лесно завъртане и гъвкавост.Здрав материал за по-дълга употреба.Отпуснете ръцете си и позволете на притежателя да вършат работа за вас.Лежа в леглото и не искате да използвате ръцете си, за да се запази телефон за гледане на филми или видео?Това би бил идеалният избор, която ви дава усещане за удобство.Инструмент Hands Free Осигурява лекота на използване на мобилни телефони. Стабилно закрепване към всеки края на повърхността.Пълна гама мобилност движи ръцете. Стабилно закрепване към всеки края на повърхността.Здрав и мощен, за да поддържа своя телефон.Изработен е от материал от най-високо качество.Е Предназначен за продължителна употреба.Скоба за мобилен телефон, за да може да се върти на 360 градуса.Можете също да използвате това, ако имате какво да прочетете, че прави всичко удобно и безпроблемно. Осигурява отлична гъвкавост.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория