0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Шапката KEPUWAY 10 бр., Превъзходна Сатен Шапка с Широка Еластична Лента, Коприна Шапка за Коса за Сън, Дамски Мъжки кудрявая панделка с Дредами (Многоцветен опаковка)

Шапката KEPUWAY 10 бр., Превъзходна Сатен Шапка с Широка Еластична Лента, Коприна Шапка за Коса за Сън, Дамски Мъжки кудрявая панделка

BGN 10.13
Налично за поръчка

Сума

【Няма и следа, не главоболие】 Нашата превъзходна шапка с много широка регулируема лента осигурява на косата комфортна защита през цялата нощ, шапката не отшумява, без да оставят следи или главоболие!. 【По-добре предпазва косата】 Коприна чепчик за сън, помага за задържане на влагата в косата.Ефективно защитава косата, не спутывая ги по време на сън.А шапката за жени може да поддържа повечето прически : расти, коси, естествени коси, плетене, вълни, дълги, сухи, сплъстена и така нататък. 【Идеалният подарък е идеалният подарък за изпращане на вашите приятели и близки.Освен това, можете да го носите, извършване на домашна работа, по време на отстраняване на грим, вземането на вана..Тази коприна шапката многофункциональна.Гледайте и защитете красотата си през цялото време!. 【Отличителна плат】 Нашата сатен шапката е изработена от усъвършенствано копринен сатен, което прави шапка гладка на допир, лека и приятна за кожата, най-добре защитава косата през нощта.Капачка за коса по време на сън е полезен за нашата кожа и коса.Пране на ръка и никога не выцветайте. 【Че получавате】10 цветни шапки премиум-клас.Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всякакви въпроси.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория