0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
DIMRE Ретро-Хет-авиатор с Кошачьими уши, Очила, Шапка с Козирка, Слънчеви очила, бейзболна шапка, Хип-Хоп Маска Bisavch (Цвят: Жълт D, Размер: M (56-58 см))

DIMRE Ретро-Хет-авиатор с Кошачьими уши, Очила, Шапка с Козирка, Слънчеви очила, бейзболна шапка, Хип-Хоп Маска Bisavch (Цвят: Жълт D,

BGN 0.33
Налично за поръчка

Сума

【Котешки уши】 поради добавяне на слънчеви очила отзад, на гърба на нашата шапки няма бутон, ние не можем да се регулира размера, подходящ за обиколка на главата от 20,8 см до 22,8 см. 【Многофункционално използване на】 Благодарение на уникалния дизайн на шапки, тя може добре да се използва в много случаи, като например каране на ски, колоездене, приемането на слънчеви бани и т. Перфектно съчетание на слънчеви очила и шапки. Добро усвояването на влага и дишане, че осигурява удобно и освежаващо носенето. 【Котешки уши】 поради добавяне на слънчеви очила отзад, на гърба на нашата шапки няма бутон, ние не можем да се регулира размера, подходящ за обиколка на главата от 20,8 см до 22,8 см. Меко докосване носи лукс и комфорт в своя ден.Това може добре да се утвърди в много случаи и непременно ще се възползват. 【Уникален дизайн】 Слънчеви очила, които могат да откидывать, прикрепени към задната част на шапки, те могат да се носят преди и след, можете да ги използвате като маска за оцветяване, и това ще е най-готина шапка., и това определено ще донесе неочаквани изненади. 【Многофункционално използване на】 Благодарение на уникалния дизайн на шапки, тя може добре да се използва в много случаи, като например каране на ски, колоездене, приемането на слънчеви бани и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория