0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
XcaseBar за Google Pixel 7 Pro Калъф-портфейл с 【RFID заключване】 Титуляр за кредитни карти, Флип-за награда-Книга Калъф за телефон от изкуствена кожа устойчив на удари Защитен ?

XcaseBar за Google Pixel 7 Pro Калъф-портфейл с 【RFID заключване】 Титуляр за кредитни карти, Флип-за награда-Книга Калъф за телефон от

BGN 10.66
Налично за поръчка

Сума

[Предназначен само за Google Pixel Pro 7]-Ако имате нужда от друг модел от кожа своята практика-на портфейла, кликнете на тази, която до името [Посетете магазин Xcase Bar]. [Заключване FRID]- Този калъф за Google Pixel 7 Pro е предназначен за защита на информацията с картите от кражба благодарение сайт материала на технологията за радиочестотна идентификация-екраниране, в който е вградено най-кредитни, дебитни карти, лични карти-в RFID-чип RFID-четец може лесно да прочете информацията от карти на разстояние 9 фута (около 3 м), без да докосвате до него. [Три отделения за карти] -практичен и стилен.Джоб за банкноти и три отделения за карти за съхранение на визитни картички, карти за самоличност, някои бележки и т.н. [Селективни изкуствена кожа] Този предпазен калъф е изработен от отборной изкуствена кожа, за осигуряване на качество, устойчивост на удар, сила и издръжливост. [Пълна защита] Калъф от изкуствена кожа и мек, гумен силикон осигурява надеждна защита на целия корпус на телефона на 360 градуса от драскотини, падания и удари при ежедневна употреба. [Предназначен само за Google Pixel Pro 7]-Ако имате нужда от друг модел от кожа своята практика-на портфейла, кликнете на тази, която до името [Посетете магазин Xcase Bar].

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория