0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
CHLINS 3 бр. Шнола за коса с кристали в стил пеперуди, Блестящи Кристали, Скоби-Нокти, Щипки за коса-пеперуди, Щипки за коса-ноктите под формата на Птицечовка за тънка ко?

CHLINS 3 бр. Шнола за коса с кристали в стил пеперуди, Блестящи Кристали, Скоби-Нокти, Щипки за коса-пеперуди, Щипки за коса-ноктите

BGN 0.67
Налично за поръчка

Сума

Той може да запази своя красив цвят дори след дълго носене, поставяйки го, вие ще станете по-очарователна и елегантна.Скоба от кожа на акула авокадо е подходящ за всички, прически, подходящи за декорация на гъсти, тънки, къдрава или права коса.Има и други сценарии на употреба, като например парти, шоу, сватби, бал младоженци.?【Удобни за носене фиби за коса】 - фиба за коса във формата на цвете и кристали / пеперуди, изработени от висококачествена пластмаса.Красив, здрав и блестящ, подходящи за всички, които обичат красотата на дамите и момичета, нека красотата ти блести. ✨【Шнола за коса с блестящи кристали】-Декорация от блестящи метални страз прави целия нокът за косата по-лъскава и леко. ?【Е подходящ за всички, прически】- Дължина на скоба за нокти с блестящи кристали е около 9 см / 3,54 инча, а ширината - около 4 см / 1,57 инча.Може също да се използва за прически наполовина нагоре и наполовина надолу.Гладки ръбове и предпазват косата от увреждане. ?【Широко приложение】-Нокти за коса с кристали, подходящи за фиксиране на коса по време на грим, козметични процедури или измиване, diy или във фризьорски салон, са идеални за миене, за офиса, срещи в ежедневния живот. ?【Че получавате】 3 парчета заколок с цветя /нокти пеперуди (розови, сини, лилави), 3 различен стил по ваш избор.Шнола за коса има малко тегло, лесно се отваря, подредена в чорап, не ще ви натоварване и дискомфорт на главата си.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория