0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
GialCenik Ретро Калъф за турция и тиквени сладкиши в Деня на Благодарността за iPhone 13 Pro, Естетичен Калъф за прибиране на реколтата от Есенните растения за момичета, момч?

GialCenik Ретро Калъф за турция и тиквени сладкиши в Деня на Благодарността за iPhone 13 Pro, Естетичен Калъф за прибиране на реколтата

BGN 5.65
Налично за поръчка

Сума

Валентин.Както калъф е подходящ като подарък на семейството си, приятелите и любимата си за рождения си ден или празник, Коледа и св.Ние ще се радваме да реши проблема за вас в продължение на 12 часа.Идеален за всякакви поводи.Мек калъф от TPU изключително тънък и лек, по-устойчиви на надраскване, красив външен вид, както прозрачен заден панел подчертава красотата на телефона. 【Точен приятелка】 Лесен достъп до порта за зареждане, гнездо за слушалки, бутони за регулиране на звука и бутона за изключване на звука, лесно се инсталира и се отстранява. 【Следпродажбено обслужване】 Удовлетворение на нуждите на клиента е наша основна грижа. 【Точен приятелка】 Лесен достъп до порта за зареждане, гнездо за слушалки, бутони за регулиране на звука и бутона за изключване на звука, лесно се инсталира и се отстранява.Описание на продукта Функция : с помощта на модерни технологии и печат на висококачествени материали ние се стремим да създават уникални и здрави покривала за продължителна употреба.Поддръжка на безжично зареждане.Пратката включва : 1 * Калъф за i Phone 13 Pro.При всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. той / Тя ще бъде във възторг. 【Защита на екрана и камера】 По-висока рамка за екрана и стъклото предпазва екрана на i Phone и камерата живи и здрави.Мек калъф от TPU изключително тънък и лек, по-устойчиви на надраскване, красив външен вид, както прозрачен заден панел подчертава красотата на телефона.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория