0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Ticuenicoa 9x6ft Ahoy Морски Момче Фон за душата на Детето Е Момче Бели Облаци Сини Морски Фар Кораб на Фона на Новороденото Дете Етаж се Разкрива Декор За парти Банер Подпор?

Ticuenicoa 9x6ft Ahoy Морски Момче Фон за душата на Детето Е Момче Бели Облаци Сини Морски Фар Кораб на Фона на Новороденото Дете Етаж

BGN 15.99
Налично за поръчка

Сума

Фон не включва подложки или осветление. Можете да използвате парна ютия, внимателно гладя от обратната страна при ниска температура, моля, не гладьте на едно и също място твърде дълго, за да се предотврати повреда на материала.Моля, да не се излага на фона изложени на слънчева светлина за дълго време, за да се избегне избледняване на цвета. Полезни съвети : В комплекта е включен само за фон. Моля, спазвайте известно разстояние, за да направи снимки, и ефект на стрелба ще е по-добре.Причина : Идеален фон за различни партита, фестивали, празници и други събития.Ако бръчки има, можете да се изгладят ги следния метод.При необходимост можете да прогладить фон с обратна страна (без изображение) за премахване на бръчки.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте първо да се свържете с нас.Материал : Професионална кърпа за фотография, тънък винил, без джобове за овчарски скок, с ярък цвят на компютърна печат., За гънките на : За облекчаване на транспорта и опаковането на фон ще бъде изградена преди изпращане.Тематичен фон за рождения ден на идеално подхожда на вашият празник и ще добави атмосфера на радост във вашия дом. Фонът е направен от винил, който не могат да бъдат измити във вода, но хлъзгав можете да избършете с влажна кърпа.Уважаеми клиенти : Ние вярваме качеството на обслужване на клиентите и тяхната удовлетвореност наш основен приоритет.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория