0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Инструменти за монтаж на стена TORCHSTAR за вградените светлини, Комплект патрони за вградени осветителни тела MR16, Лампа за прожектор MR16 с основание GU10 GU5.3, Гаранция 2 г.

Инструменти за монтаж на стена TORCHSTAR за вградените светлини, Комплект патрони за вградени осветителни тела MR16, Лампа за прожектор

BGN 4.36
Налично за поръчка

Сума

? Регулируема светлинна корона : съвместим с конвенционалните прожекторными лампи, благодарение на което лампи изпълняват функция на вградени осветителни тела или точка на осветителни тела, което позволява завъртане на светлината под правилния ъгъл, за да се постигне желания ефект. ? Гаранция за удовлетвореност : На продукта е наличен 2-годишна гаранция без никакви проблеми. ? Приятен дизайн : Вътрешен пръстен с резба и накладка определи надеждно лампа, не се разтърси и не попадат осигуряване на безопасна експлоатация. ? Здрав материал : Сребриста здрава алуминиева подплата със специална обработка на повърхността е устойчива на корозия и замира.Освен това, нашият професионален екип за обслужване на клиенти е винаги готов да окаже подкрепа.Що се отнася до съвместими led лампи, моля, проверете наличието на следващо място ASIN : MR16 GU5.3, както и за лампи-прожектори с цокъл E26 /E27, подходящ за акцентного или декоративно осветление.Извити скоби, подобни на mousetraps, самостоятелно коригира инвестиционната под различна дебелина на стените.Желаете ли да добавите нещо, за да направи обичайната си точка осветление изключителни?Тази група е идеален за вашата инсталация.Освен това, елегантен външен вид подчертава стила на оформяне на интериора.Скоба ще остане на място с помощта на пружина скоби, които държат на скоба на място отзад.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория