0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Led лампа Lighteet E12 Мощност от 4 Вата, Еквивалентна на 40-Ватова Лампочкам за монтаж на таван фенове под формата на sconces свещ, Мек Бял 2700K, Без регулиране на яркостта, Опако?

Led лампа Lighteet E12 Мощност от 4 Вата, Еквивалентна на 40-Ватова Лампочкам за монтаж на таван фенове под формата на sconces свещ,

BGN 2.33
Налично за поръчка

Сума

Това може най-добре да защитите зрението си. 【Висококачествен светлина】 Висок индекс на цветовете (CRI> 80) : осигурява по-ярка и естествена светлина и намалява зрителна умора.Подходящ за полилеи, стенни лампи, настолни лампи, торшеров, etc.【Лесна инсталация】 Стандартна база E12 е лесен за инсталиране и бърз на монтаж.in в кухнята, в хола, спалнята и коридора може да създаде приятна и комфортна обстановка, която е много подходяща за семейна употреба.Той може да дойде веднага, без забавяне. 【Широко приложение】 Дизайн на вградени led източници на светлина с използване на съвременни технологии и ретро-дизайн. 【Услуги】 Ако имате някакви въпроси относно даден продукт или за поръчка, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Висококачествени материали, без съдържание на живак, срок на експлоатация до 10 000 часа, което позволява да се спестят разходи и осигурява екологична защита на околната среда. 【Пестенето на енергия и опазването на околната среда】 Тази led лампа E12 спестява 90% енергия и може напълно да замени 40-ваттную лампа с нажежаема жичка само за 4 Вата.Пакетът включва : 4 X E12 led лампи технически характеристики на : ☼Марка : Ligheet ☼мощност : 4 W ☼светлинен поток : 300lm ☼напрежение : AC110-130v, това ☼основни типа : Е12 ☼индекс на цветовете : >80ra Led съвети : ☼Бъдете сигурни, за смяна на властта преди да започнете инсталацията да се избегне телесна повреда.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория