0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Цветя, Птици, Листа Реколта Всплывающая Кошница за дрехи, С Капак с цип Сгъваема Кошница за Дрехи С Дръжки Сгъваема Кошница За Съхранение Органайзер за Дрехи за Апа?

Цветя, Птици, Листа Реколта Всплывающая Кошница за дрехи, С Капак с цип Сгъваема Кошница за Дрехи С Дръжки Сгъваема Кошница За Съхранение

BGN 3.00
Налично за поръчка

Сума

-Цялостна конструкция на капака с цип, запечатани и пылезащитная. -Можете да използвате кошница за съхранение не само бельо, но и като универсални кошници за преместване на продукти, тоалетни принадлежности .Пране или привеждане в ред на играчките вече не е рутинна работа, този просторен сгъваем кош за бельо ще ви помогне лесно да направи това.【Здрав материал】 Изработена от хастар 210 D (вид полиестер), подсилена дръжка прави тази слайд-изложени коша за пране е по-стабилна, отколкото обикновените.Елиминира проблемите, причинени от един прах за вашите книги или играчки. 【Практичен дизайн】 Пълна кутията с цип с изискан цип, запечатани и пылезащитная.18 инча, което спестява място и е удобна за съхранение.Елегантни копчета на долния ръб позволяват добре да задържи количката в сгънат вид при нейното полагане. 【Широко се използва】 Можете да използвате тази кошница за съхранение на играчки, дрехи, книги, всяка всячины и други предмети. -Много подходящ за семейство, университетски общежития, малък апартамент или за използване при пътуване. 【Сгъваем размер】 Размерът на тази кошница е 15. -Лесно се сгъва, когато не се използва, което спестява място, удобно за переноске и съхранение.Здрава пружина конструкция прави хранилище за продукти, трудно, лесно сгъване и съхранение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория