0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Креативна Крушка на Едисон в стил Арт, Led Декоративно Осветление в Ретро стил, E27, 4 W, Крушка с мека Нишка на Спиралата, за Украса на Атмосфера на домашен бар и купонит?

Креативна Крушка на Едисон в стил Арт, Led Декоративно Осветление в Ретро стил, E27, 4 W, Крушка с мека Нишка на Спиралата, за Украса

BGN 1.67
Налично за поръчка

Сума

☑ Тази крушка може да се излъчват мека и приятна светлина 2200 К, който може да се отпуснете тялото и ума.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да ни потърсите, ние сме перфектно, ако решим ги за вас в рамките на 24 часа.Нека този звездообразный светлина вас ще се пробуди и да съживи една вашето детство от дълбините на вашето сърце. 【Лесна инсталация】 Стандартно основа E27, лесен и практичен дизайн позволяват бързо да го инсталирате.Използват се само висококачествени led светлини и превъзходно оптично дизайн. декоративно осветление. 【Пестене на енергия】 Нашите лампи са изработени от висококачествено стъкло (без драскотини), мощност 4 Вата може да се замени с нажежаема жичка с мощност 35 W, спестяване на 90% от разходите на електроенергия за осветление. 【Гаранция за домашно осветление】 Лампата на Едисон с голямо напрежение 85-265 В заплатят промени в осветлението на вашия дом.☑ Ако повече няма да използвате енергоспестяващи лампи на външен вид, тези иновативни крушки могат да се променят вашето мнение.Параметри на продукта : Име : Led лампа с мека нишка с нажежаема жичка Стил : Twist Wattage : 4 Win Входно напрежение : AC85-265v Характеристики на притежателя на крушка : e27 Материал на лампата : ПКМатериал : Мека нитевая лампа Цвят на тръбата : прозрачен Светлинен поток : 320 (lm) Ъгъл на светлина : 360 ° Индекс на цветовете : 70-80 на Цветова температура : от 2200 До (топла светлина) Размер на лампата : 70 * 160 мм /2,8 * 6,3 инча (D * H) Възможност за затъмняване : няма Срок на експлоатация : 15000 Часа, Опаковка съдържа : 2 * E27 LED Soft крушка с нажежаема жичка.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория