0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
WZHSDKL Черен Копринен Нашийник за кучета с Пеперуда Регулируема Яка за Момичета-домашни Любимци за Големи Средни Малки Кучета (Размер: Среден)

WZHSDKL Черен Копринен Нашийник за кучета с Пеперуда Регулируема Яка за Момичета-домашни Любимци за Големи Средни Малки Кучета (Размер:

BGN 12.80
Налично за поръчка

Сума

предлагам богат избор на модели, за да направите вашето кученце предмет на обсъждане. предлагам богат избор на модели, за да направите вашето кученце предмет на обсъждане. се регулират за носене. D-образни халки са заварени за здравина и издръжливост.Вратовръзка-пеперуда може да се приложи към всяко яката, без никакви промени в интерес на яката. * плат : всеки нашийник е пришита от дизайнерската памучен плат.* плат : всеки нашийник е пришита от дизайнерската памучен плат. се регулират за носене. * обков : цялата профили сверхпрочная. Облекло за двама краката си, моля, обърнете внимание на обиколката на гърдите, а на четири крака трябва да отговарят на обхвату на гърдите и дължината на гърба. се регулират за носене. шлейка за кучета Забележка : 1.Всяка пеперуда сшита ръчно и закрепен към яката с помощта на еластична каишка.За разлика от повечето вратовръзки-пеперуди, произведени за кучета, това е традиционна двойна вратовръзки-на пеперуда. предлагам богат избор на модели, кученцето да може да заговори.Всяка пеперуда сшита ръчно и закрепен към яката с помощта на еластична каишка. * плат : всеки нашийник е изработен от дизайнерско памучен плат.Вратовръзка-пеперуда може да се приложи към всяко яката, без никакви промени в интерес на яката. * спрей : плат сшита на висококачествена хлопчатобумажном напылении.Всяка пеперуда сшита ръчно и закрепен към яката с помощта на еластична каишка.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория