0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
BAHABY 12 бр. Щипки за коса за стилизиране С отделяне на Нескользящие Професионални Фиби от Алигатор за Дълбоко Кондициониране на Косата, сушене със сешоар, Прически, О?

BAHABY 12 бр. Щипки за коса за стилизиране С отделяне на Нескользящие Професионални Фиби от Алигатор за Дълбоко Кондициониране на Косата,

BGN 3.73
Налично за поръчка

Сума

Ползата от тези заколок за коса се простира толкова, колкото позволява вашата креативност, можете да ги използвате в много дейности, за улесняване на тяхната работа и повишаване на уменията при използването им. ?Размери на продукта : 12 опаковки, Размер : 5,0 инча x 1,4 инча. ? Имат противоплъзгаща се дръжка с частици, предотвратяване на приплъзване, улеснява улавянето.Зъбите скоби от кожа на алигатор малки, но стегнати, които не само задържат косата на място, но и не оставят гънки, което ги прави лесни за резитба или изтриване.? Имат противоплъзгаща се дръжка с частици, предотвратяване на приплъзване, улеснява улавянето.Зъбите скоби от кожа на алигатор малки, но стегнати, които не само задържат косата на място, но и не оставят гънки, което ги прави лесни за резитба или изтриване.Изработена от здрава пластмаса в комбинация с пружина от неръждаема стомана, което гарантира дълготрайност на продукта при много видове употреба.Добър избор за фризьори и стилисти.Добър избор за фризьори и стилисти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория