0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Лофарис Индия Традиционен Сватбен Фон за Снимки Жълто Цвете Завеса на Фона на Хиндуисткия Индийския Сватбен декор Мэриголд Пуджа Ганпати Подпори за Сватбената фо?

Лофарис Индия Традиционен Сватбен Фон за Снимки Жълто Цвете Завеса на Фона на Хиндуисткия Индийския Сватбен декор Мэриголд Пуджа Ганпати

BGN 0.67
Налично за поръчка

Сума

Пълна гаранция за 100% удоволствие, ако по някаква причина не сте доволни, моля, пишете ни, и ние ще се коригират ситуацията.Отлична цветова обработка, реалистични детайли и художествен ефект. За правене на декори трябва да спазват дистанция.Използване на методи С използването на скоби за фон за висящи на щанда.❤ Опаковка : само фон от 1 бр. ❤ Случаи : - идеален за сватби, душата на дете, партита, новородени, фестивали, декорация на дома, партита на открито, детски и видео декори или дисплеи.Лек и удобство в обращение. ❤ Размер : 7 (Ш) х 5 (В) фута /210 х 150 см, Безшевни, разборный и използван повторно, Ако имате нужда от по-голям размер или потребителско изображение, моля, свържете се с мен. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркост на светлината.Или порекомендуйте използват и самозалепващи куки, които временно се придържат към стената.Бръчки и капакът са почти изчезнали.Забележка : * 1.Също така е идеално за снимки на домашни любимци, стоки, Youtube, facebook, видео и фотобудок "Направи си сам". Ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност на сухо гладене леко, на средно и на слаб огън.Златен всъщност - това не е златна светлина, това е ефекта на gold огнища на заден план. ❤ Качество : винил.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория