0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Ipetboom Реколта Ковчег за Бижута Реколта Дървена Ковчег Дървен Сандък На Паметта Ретро Съкровище Декоративна Кутия За Съхранение с Панти Капак Бижута Организация Ка?

Ipetboom Реколта Ковчег за Бижута Реколта Дървена Ковчег Дървен Сандък На Паметта Ретро Съкровище Декоративна Кутия За Съхранение с Панти

BGN 9.28
Налично за поръчка

Сума

? Можете да изпратите кутия с техните семейства и приятели като подарък, те ще бъдат щастливи. ? Можете да го поставите в спалнята, дневната и на всяко друго удобно за вас място. ? Много практичен антични ковчег за бижута ще ви помогне да съхранявате нещата си далеч от. ? е изработен от висококачествен дървен материал, който може да се използва в продължение на дълго време. ? Може да се използва за съхранение на пръстени, колиета, обеци, гривни и други бижута.Описание Реколта дървена ковчег Дървен сандък на паметта Ретро съкровище Декоративна кутия за съхранение с панти капак Бижута организация кафяв Характеристики - Цвят : кафяв, Материал : дърво Размер : около 23,50 X16,50 X9,50 см., на помещение и включва 1 x дървена кутия за съхранение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория