0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Прозрачна Книга за съхранение на бижута MOTHAF, Органайзер за Бижута за Пътуване с Преносим Антиокислительным джоб, Чанта-Органайзер за Колиета, Обеци за Пътуване, Пр?

Прозрачна Книга за съхранение на бижута MOTHAF, Органайзер за Бижута за Пътуване с Преносим Антиокислительным джоб, Чанта-Органайзер

BGN 10.39
Налично за поръчка

Сума

Това е един чудесен празничен подарък за вашето семейство / приятели. 【Лесно да се откаже】 Изработена от PVC-материал розови организаторите за бижута книги са здрави и крепки. 【Е просторен и удобен За переноске】 Розова книга за съхранение на бижута е 144 отделения за карти и 75 самозаклеивающихся от опаковки от прозрачно PVC.Торбички от PVC две размери позволяват да се използва както малки, така и големи бижута И са идеални за носене.Торбички от PVC две размери позволяват да се използва както малки, така и големи бижута И са идеални за носене.Запазете вашите декорации красиви. 【Лесно да се откаже】 Изработена от PVC-материал розови организаторите за бижута книги са здрави и крепки.Запазете вашите декорации красиви.Спестява вашето време!Не позволявайте на петна на вашите бижута са многократно сгъстено чанта с цип от PVC пыленепроницаемы, водоустойчив и предпазва от надраскване, че вещите са били сухи и упорядоченными., Но също така може да съхранявате вашите картички, марки, сувенири, снимки и т. 【Лесно търсене и ОРГАНИЗИРАНЕ на】 Розова прозрачна книга за съхранение на бижута е снабдена с метални пръстени-переплетами, което улеснява намирането на точните ви орнаменти, просто обърнете страницата, за да бързо и лесно да изберете подходящите декорации, тъй като при гледане на книги. Това е един чудесен празничен подарък за вашето семейство / приятели.Лесно търсене и организиране на Прозрачна книга за съхранение на бижута е снабдена с метални пръстени-переплетами, което улеснява намирането на точните ви орнаменти, просто обърнете страницата, за да бързо и лесно да изберете подходящите декорации, тъй като при гледане на книги.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория