0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Договори за охлаждане на кутии с дървени въглища в опаковка по 1000 броя, Адаптивни Охладители, Кутии за Сублимация, Много Дебел Сгъваем Изолационен Ръкав за напитки?

Договори за охлаждане на кутии с дървени въглища в опаковка по 1000 броя, Адаптивни Охладители, Кутии за Сублимация, Много Дебел Сгъваем

BGN 2.00
Налично за поръчка

Сума

? Идеален за светски събития - тези висококачествени термосумки за напитки ще стане хит като подаръци за партита!Използвайте ги като охладители за кутии за ергенски партита или чаши за напитки за рождени дни, сватби, партита на басейна и много други.Отличен е подходяща за горещите дни, може да се охлажда ръце в ръкавите си, да ги запазва топли и сухи.Можете да ги използвате на всяко събитие или у дома, особено, защото в тях няма конкретни съобщения или рисунката.Нашият изолатор за консервни кутии за напитки, произведени от полиуретанова пяна с дебелина 4 мм, за да запазите напитките студени. ? Подходящ за кутии стандартен размер - нашия ръкав за бирени кутии са подходящи за кутии от по 12 мл / 16 унции и бутилки с вода с капацитет 5 литра.Можете да ги конфигурирате по различни начини, като например : ситопечат, печат, сублимация, термопресс, термопереносящий винил (HTV), бродерия или просто с използването на обикновени маркери!Защо ние ги обичаме : ✅ Развлечения на открито са - са идеални за тайлгейтов, партита на плажа, на брега на езерото или басейна, оформяне на мальчишников и ергенски партита, рожден ден и други събития на открито! ✅ Великолепен декор за парти - функционален и приятен за следващото събитие! ✅ Разнообразие от цветове - Тези охладители с консервната кутия се предлагат в няколко цвята и количества на опаковката, което е идеално за събития от всякакъв мащаб! ✅ Здрав, гъвкав и изолиран - Произведени от полиуретанова пяна с дебелина 4 мм за максимална изолация!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория