0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Бутилка за Вода CaTaKu със Зелени Листа, Изолирано 16 унции, Колба От Неръждаема Стомана, Термос, Бутилка за Кафе, Напитка за Вода, Множество Вакуумно Чаша За Пътуване С ?

Бутилка за Вода CaTaKu със Зелени Листа, Изолирано 16 унции, Колба От Неръждаема Стомана, Термос, Бутилка за Кафе, Напитка за Вода, Множество

BGN 12.79
Налично за поръчка

Сума

Материал : неръждаема стомана 304 2.Най-добре за вас и за околната среда да използвате метална бутилка за вода, да не говорим за пластмасови бутилки.Вземете изолиран контейнер за напитки в пътуване, туризъм, къмпинг, каране на колело и плуване Съвети за използването на бутилки за напитки Ca Ta Ku ✁ Измийте бутилка за напитки, преди да използвате ✁ Пазете от топлина ✁ на Време почиствайте бутилка за вода след употреба да се пие ✁ Не се използва белина, миялна машина или сушилнята. Тегло : 0,7 £ 5. Капацитет : 16 унции 3.Нашите бутилки за вода, покрити с мил принтом, бутилки за вода за многократна употреба употреба. ✔️ СТЯГАНЕ - Запечатани капак означава, че можете да сложите тази бутилка в чантата си, без да се притеснявате за разливе. ✔️ ЗА тренировки на открито– Отлично подходящ за всички видове активен отдих, за пътуване, тренировка във фитнес зала, йога, колоездене, туризъм, къмпинг, игри с топка, пикник или просто, за да не пие вода в дома. Печат на бели и зелени листа Защо да изберете бутилка за вода Ca Ta Ku Thermos? ❤Капацитет -16 грама, сладък и удобен за ежедневна употреба, носете бутилка с вода навсякъде ❤ Материал - неръждаема стомана 304 и силикон, не съдържа BPA, защитено от ❤ Удобна поставка за чаши -се поставя в повечето подстаканников автомобили и велосипеди под наем ❤ Изолация -Спестява напитки студени до 10 часа и топли до 8 часа, така че можете да го вземете със себе си през целия ден ❤Повод използването на Бутилка с вода е идеална за занимания във фитнес залата, пътуване, офиса и дома.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория