0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Zerodeko 4 бр. Калъф-Статуетка, Контейнер, Морска Статуетка, Малко Колие С ръчно рисувани, Гривни, Интериор, Украсен с кристали, Декорация във формата на Костенурка, Орга?

Zerodeko 4 бр. Калъф-Статуетка, Контейнер, Морска Статуетка, Малко Колие С ръчно рисувани, Гривни, Интериор, Украсен с кристали, Декорация

BGN 28.69
Налично за поръчка

Сума

декоративен държач за бижута Ако все още търсите проста и практично кутия за съхранение на бижута за вашия дом, този продукт ще бъде за вас най-доброто решение. - Това може да бъде за фон на реквизит за снимки, която ще помогне на вашите близки бижутата направи няколко запомнящи се снимки.Калъф за пръстени с емайл и кристали : Широко приложение, в ковчег за украшения също може да бъде настолен интериор за дома, спални, магазин, партита, хол.Эмалированная Ковчег за украшения, Специално предназначени за съхранение на гривни, колиета, обеци и други бижута.Статуетка морски костенурки от сплав : ? Ковчег за бижута с дрънкулки loops "Костенурка", фигурки на морски костенурки, ръчно рисувани, калъф за животни, контейнер за украшения с кристали и емайл, обеци, гривни. -Размер : 9.Калъф за пръстени с емайл и кристали : Широко приложение, в ковчег за украшения също може да бъде настолен интериор за дома, спални, магазин, партита, хол. - Эмалированная ковчег за украшения, специално предназначени за съхранение на гривни, колиета, обеци и други бижута на охлюв ковчега.Описание на продукта Реколта ковчег за бижута Контейнер за съхранение е изработен ръчно и красив, което ви осигурява повече удобство.Ковчег за бижута във формата на костенурка : Идеален подарък за Коледа, Свети Валентин, Ден на майката, Ден на благодарността, Коледа, нова година, годишнина, рожден ден.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория