0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
за Samsung Galaxy A72 4G/5G Чанта-портфейл, Galaxy A72 4G/5G Защитен калъф от изкуствена кожа с Релефни Любовта Tree Cat Folio Магнитен с Държач за карти, стойка, Флип калъф за Samsung Galaxy A72 4G/5G ?

за Samsung Galaxy A72 4G/5G Чанта-портфейл, Galaxy A72 4G/5G Защитен калъф от изкуствена кожа с Релефни Любовта Tree Cat Folio Магнитен

BGN 4.69
Налично за поръчка

Сума

Здрав калъф от изкуствена кожа, предназначен за защита на вашия мобилен телефон от надраскване, прах, замърсяване, отпечатъци от пръсти и друга ежедневието. Калъф Galaxy A72 4 G/5 G от изкуствена кожа с релефно под формата на цветя на дървото на любовта и котка за дами, момичета, момчета и мъже, удобен за потребителя дизайн с прецизни зъбци осигурява лесен достъп до всички бутони, камера, колонки и включете в контакта, без да махате калъф.Идеален за хора, които не искат да се натоварят с носенето на портфейл и своята практика за телефон.Регулируема поставка, без помощта на ръцете с пълен зрителен ъгъл, идеален за общуване в чат и гледане на филми.Закрепете флип калъф във формата на влакче и да гледате любимия си филм или видео без помощта на ръцете. [Забележка : за Съхранение на твърде голям брой карти може да отслаби функционалност магнитна закопчалка]. ЦЯЛОСТНА защита - предпазва вашия телефон от надраскване, прах и ежедневно износване.Пътувайте лесно и разумно благодарение на чехлу-бумажнику HAOTP с отделения за карти Samsung Galaxy A72 4 G / 5 G.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория