0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
MEHOFOTO 7x5ft Фон за парти в чест на рождения Ден на Момиче-Зайче Пролетта Розово Цвете Блясък на Златен Заек някакъв Заек Едно Момиче От 1-ви Рожден Ден на Снимка Фон за С?

MEHOFOTO 7x5ft Фон за парти в чест на рождения Ден на Момиче-Зайче Пролетта Розово Цвете Блясък на Златен Заек някакъв Заек Едно Момиче

BGN 9.59
Налично за поръчка

Сума

Използвайте скоби за закрепване на продукт към стойка.Използвайте лепило, за да залепи на стената.Прогладьте задната страна на фона на парна ютия.Прогладьте му е при ниска температура.Плътно завийте го патрон и изчакайте в продължение на 3-4 дни.Винил материал, който не е водоустойчив.Не изчезва!. ◆ Размер : 7 фута x 5 фута (ширина 2, 2 м х височина 1,5 м). ◆ Материал : професионална кърпа за фотография (тънък винил, без джобове, с високо качество, ярки цветове и много ясна. ◆ Особеност : на Кораба в сгънат вид, лесен за носене, тампон, напоен с вода, лесно се поддържат чисти; висока резолюция, силни ставни; ниско тегло. ◆ Работа : можете да Го използвате като тапет, завеса, покривки, декорации и така нататък.Фонове за сватби, деца, парти по случай рожден ден, бебе душ, ученици или фотобудок и т.н. ◆ Услуги : по поръчка в размери и снимки, бърза доставка, по всички въпроси се свържете с нас по всяко време.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория