0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Ticuenicoa 5x3 фута Под вода Фон За душата на детето Годишният Син Океан, Украса За парти, За Момчета и Момичета Фон За Снимки на Сладки Костенурки, Делфини Октопод Китове ?

Ticuenicoa 5x3 фута Под вода Фон За душата на детето Годишният Син Океан, Украса За парти, За Момчета и Момичета Фон За Снимки на Сладки

BGN 0.33
Налично за поръчка

Сума

Причина : Идеален фон за различни партита, фестивали, празници и други събития.Описание на продукта Размер : 5x3 метра Цвят : зелен Забележка за опаковането : Стойки за фон или тела в комплекта не са включени съдържание на Пакета : 1 х винил фон за снимки (сгъване) На материала : Винил1. Плътно завийте го патрон и изчакайте една нощ или за по-дълго, за да премахнете гънки. Полезни съвети : В комплекта е включен само за фон. Фон не включва подложки или осветление.Материал : Професионална кърпа за фотография, тънък винил, без джобове за овчарски скок, с ярък цвят на компютърна печат.Размер : 5 (Ш) х 3 (В) ft / 1,5 м широчина х1 м височина.Моля, да не се излага на фона изложени на слънчева светлина за дълго време, за да се избегне избледняване на цвета.За снимки : 1.Уважаеми клиенти : Ние вярваме качеството на обслужване на клиентите и тяхната удовлетвореност наш основен приоритет.Ако бръчки има, можете да се изгладят ги следния метод.Фон не е водоустойчив, моля, не изтривайте си във водата, ако той е мръсен, можете да избършете го с влажна кърпа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория