0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
CORFOTO 9x6ft Cartoony Пустинен Фон Дивия Западен Тексас Изоставен Фотофон Пясъчна Дюна Пясъчник Кактуси Планината Пейзаж Тапети за Детски Рожден Ден Аксесоари Портрети По?

CORFOTO 9x6ft Cartoony Пустинен Фон Дивия Западен Тексас Изоставен Фотофон Пясъчна Дюна Пясъчник Кактуси Планината Пейзаж Тапети за Детски

BGN 3.00
Налично за поръчка

Сума

При необходимост прогладьте фон с помощта на отпаривателя за дрехи или ютията на парната машина, тогава той отново ще се превърне в гладка. ♥ Ако имате някакви проблеми, след като продажбите, можете първо да се свържете с нас по този начин, ние можем да ги решим за вас по-бързо.И то ще бъде доставено на адреса си в рамките на 10-23 дни.Моля, обърнете внимание : ♥ Изпращам по сгибу, и на него ще бъдат някои заломы. Тунинг : Ние осигуряваме персонализирани фонове, настраиваем вашето любимо изображение, размер, добавете текст и така нататък.Нека щастието бъде с вас завинаги!.Липсата на размисъл прави ефект на снимките по-истински и цветен. 【Материал】 : Усъвършенстване на полиестерен плат, гладится, изчезва и не избледнява. Материал : Подобрена полиестерна тъкан в сравнение с винил плат, може да глади, пере и тя не избледнява. Цвят : Компютърна дигитален печат, безпроблемна, цветът е ярък и свеж, висока наситеност и устойчивост, може да се запази в продължение на дълго време при връчване на използване. 【Прилагането на】: Приложимите случаи включват видео и фотосесия на заден план, празник, парти, рожден ден, абитуриентски бал, украса на фона на стената на стаята. ② Изпълнение на поръчката продавач : Срок на изработка е 3-5 дни след поръчката.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория