0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
CORFOTO 9x6 фута Фон на Национален парк Фон на Пустинята Камъни и Дървета Джошуа Фона на картина като Фон на Природни Пейзажи Подпори за детска душа и Детска Фотосесия В?

CORFOTO 9x6 фута Фон на Национален парк Фон на Пустинята Камъни и Дървета Джошуа Фона на картина като Фон на Природни Пейзажи Подпори

BGN 3.00
Налично за поръчка

Сума

Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се свържем с вас в най-скоро време.И то ще бъде доставено на адреса си в рамките на 10-23 дни. Материал : Подобрена полиестерна тъкан в сравнение с винил плат, може да глади, пере и тя не избледнява. Цвят : Компютърна дигитален печат, безпроблемна, цветът е ярък и свеж, висока наситеност и устойчивост, може да се запази в продължение на дълго време при връчване на използване.Нека щастието бъде с вас завинаги!. 【Цвят】 : Висока наситеност на цветовете и издръжливост. Тунинг : Ние осигуряваме персонализирани фонове, настраиваем вашето любимо изображение, размер, добавете текст и така нататък. Приложение : Различни фестивали, партита, абитуриентски бал, сватбен банкет, видео запис, на фона на портретна фотография, декорация на стените в помещението, банер за активна почивка и т.Транспортиране : ① Доставка : Стоките ще бъдат доставени чрез 1-5 дни, след като направите своята поръчка.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се стремим да ви предоставим най-доброто преживяване за пазаруване.Също така може да се използва вътрешен гоблен, открит банер и т. 【Материал】 : Усъвършенстване на полиестерен плат, гладится, изчезва и не избледнява. ② Изпълнение на поръчката продавач : Срок на изработка е 3-5 дни след поръчката.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория