0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Rsuuinu Boho Фон за душата на детето Руж Цветя Фон За снимки на бебето Душ Детски Деца Детски рожден Ден Торта Декорация на Масата Аксесоари Сувенири Банер Фотобудка Сту?

Rsuuinu Boho Фон за душата на детето Руж Цветя Фон За снимки на бебето Душ Детски Деца Детски рожден Ден Торта Декорация на Масата Аксесоари

BGN 8.94
Налично за поръчка

Сума

Можете да окачите на фона на 2-3 дни, бръчките постепенно да намалява.Предимство - Персонализирана настройка, създаване на силните фотографски ефекти, директна доставка от завода.Лек, лесно се мотаят и да носят със себе си, трайни, без неприятна миризма.Широко приложение - на Фона на Rsuuinu може да се използва като фон за снимки, фонове за партита, банер за торта декор на стените, празнични аксесоари за директно излъчване, фотография във фото студио, видеозаснемане и така нататък. Липса на неприятна миризма.Дръж фон, или го увийте в тръбичка, за да гънки.Персонализиране Можете да се свържете с нас по електронната поща, преди да поръчате и да ни уведомите размера, цвета или текст, който трябва да се промени, ние ще направим това за вас. Поставка за фон или скоби в комплекта не са включени. Цвят : Отпечатан метод высокоцифровой 3 D-печат, които изтичат подробности, отлична цветова обработка.Топли бележки 1.Или виси фон, а след това намерете подходящо разстояние, не е твърде далеч и не твърде близо, използвайте ютия с ниска температура, за да се затопли задната страна, само бавно и внимателно. Стоки се изпращат по пощата в сгънат вид.Не выцветающий, неотражающий матиран.Само фон за 1 бр. Не стойте прекалено близо или далеч, за да направи снимки.Благодаря ви за отделеното време!.Размер и опаковка - 7x5 фута (ширина × Височина).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория