0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Скоростна Tofficu организатор бижута за жени часовник органайзер кутия за жени органайзер за бижута колиета заключване висулка колие калъф за съхранение Box дело бижу?

Скоростна Tofficu организатор бижута за жени часовник органайзер кутия за жени органайзер за бижута колиета заключване висулка колие

BGN 0.67
Налично за поръчка

Сума

Калъф за съхранение на пръстените " -най-доброто за сватбен подарък, годеж, подарък за Свети Валентин, подарък за деня на благодарността, коледа подарък, подарък за Нова година!.Кожен държач за пръстени за момичета на Подбрани материали и тънка работа създават модерен образ. Малък органайзер за пръстените-най-Добрият за сватбен подарък, годеж, подарък за Свети Валентин, подарък за деня на благодарността, коледа подарък, подарък за Нова година!. - Най-лесният и елегантен външен вид, също така хубав, както и стилен интериор на женската кутии за бижута. -Най-добрият подарък за сватба, участието, подарък за свети Валентин, подарък за деня на благодарността, подарък за коледа, подарък за Нова година! органайзер за малки пръстени-Избраните материали и изящна изработка създават модерен облик на притежателя на организатор за бижута.Кожен държач за пръстени за момичета на Подбрани материали и тънка работа създават модерен образ. - Размер : 10x10x5,5 см прекрасната украса. - лично използване, витрина на магазин и декорация на дома, прекрасен калъф за съхранение на бижута.Мини органайзер за пътуване В тази ковчега за бижута всички любимите си бижута ще бъдат добре организирани, те са лесни за намиране и те ще са добре показани.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория