0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Redriver 5 бр. Куки за останалите главата на Автомобила, Метална Закачалка, Куки за Съхранение на Хранителни стоки Чантата, Чанти, Дрехи (Зелен)

Redriver 5 бр. Куки за останалите главата на Автомобила, Метална Закачалка, Куки за Съхранение на Хранителни стоки Чантата, Чанти, Дрехи

BGN 1.67
Налично за поръчка

Сума

Ако подвесите своите чанти на тези куки, нещата ще се съхранява в чантата си, а не се разпада по целия вашата кола. ♡Многофункционален, също може да се използва като кука от закачалка за дрехи.Тези куки са подходящи за повечето предната облегалка за глава и вие можете да теглите куки без да е необходимо напълно да стреля на облегалката за глава. универсален, също може да се използва като кука от закачалка за дрехи. Моля, нека грешка в 1-3 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. ♡Ако подвесите своите чанти на тези куки, нещата ще се съхранява в чантата си, а не се разпада по целия автомобил.Само кука за останалите главата на автомобила, други аксесоари демо на снимката не са включени!Параметри : Име на продукта : Кука за останалите главата на автомобила Материал : неръждаема стомана + PP Ширина на върха : около 3 см/1,18 "Широчина на дъното : около 3,5 см/1,38" Височина : 11 см/ 4,33 " Цвят : зелено, оранжево, лилаво, кафяво, бяло Количество : 5 бр. ♡ Тези куки са подходящи за повечето предната облегалка за глава и вие можете да изтриете куки без да е необходимо напълно да стреля на облегалката за глава. x авто кука за останалите главата (без търговията на дребно опаковки). Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Всичко за продукта

Item Name:
Car Headrest Hook
Material:
Stainless Steel+PP
Upper width:
approx. 3cm/1.18''
Bottom width:
approx. 3.5cm/1.38''
Height:
11cm/4.33''
Color:
Green,Orange,Purple,Brown,White
Quantity:
5 Pcs
Note:
1.Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
5 pcs x Car Headrest Hook (without retail package):

Подобни продукти в категория