0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Калъф Samsung Galaxy Tab A7 Lite с регулируема стойка-поставка за автоматично събуждане и заспиване Smart Cover за таблета Galaxy Tab A7 Lite 8,7 см 2021 г., модел SM-T220/T225/T227 - от телешка кожа Лео?

Калъф Samsung Galaxy Tab A7 Lite с регулируема стойка-поставка за автоматично събуждане и заспиване Smart Cover за таблета Galaxy Tab

BGN 9.06
Налично за поръчка

Сума

Моля, проверете вашия таблет, преди да купите. ✔️ 【Материал и отвеждане на топлината от】 е Изработен от висококачествена изкуствена кожа отвън и мек микрофибър отвътре - монтиране, здрав и защитен.Щампована мрежа в долната част на корпуса помага да се отвръща с топлина и удължава срока на експлоатация на вашия i Pad.✔️【Съвместимост】 За Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7 инча (модел : SM-T220/T225/T227 освобождаване от 2021 г. Интелигентно автоматично awakening / преминаване в спящ режим на екрана на събуждане.Ако имате нужда от някаква помощ или можете да ни дадете някакви съвети, моля не се колебайте да се свържете с нас.Функция : Трайни материалчехол е изработен от висококачествена изкуствена кожа с елегантен дизайн, който е устойчив на прах и надраскване, здрав, удобен и лек.Калъф за i Pad е ултра тънък и лек дизайн, който е също така лесно се установява и отстранява.Пратката включва : 1x Калъф за Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7 см 20211 * Поставка (3,93 "X 3,93 "X 0,08") 1 * Чанта за писалки (безплатен подарък) Благодаря ви за гледането.- HD-в модели Стилни модели с висока резолюция, технология за печат, не выцветающая, персонализируют вашия i Pad. Точни деколтета Функционални деколтета (камера, високоговорители портове и бутони) са идеално подравнени, за безпроблемна работа, без да махате своята практика. ✔️【Свободно регулируем ъгъл на видимост】 Висока устойчивост влакчета, лесно приспособима под различни ъгли за най-лесен преглед и набиране на текст.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория