0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
PRETYZOOM Декоративни Куки Монтиране на стена Държач за ключове 2 елемента Хубаво Палто с Преливащи се цветове Куки, Куки във формата на Сърце Стенни Куки, Куки във форм?

PRETYZOOM Декоративни Куки Монтиране на стена Държач за ключове 2 елемента Хубаво Палто с Преливащи се цветове Куки, Куки във формата

BGN 4.02
Налично за поръчка

Сума

Информация за стоки, Е удобна стенни закачалка за съхранение.Закачалка за закачалки : Не прави дупки, да не се повреди повърхността на предмета, не оставят следи., които могат значително да отговарят на вашите ежедневни нужди. - Размер : 6x4,4x1 см / 2,36x1,73x0,39 инча - се Отличава с компактен размер, не заема твърде много място.Той се различава рационално дизайн, вие лесно ще можете да съхранявате ключове, палто, шапка или друга дрехи и всякаква всячину.Монтиране на куката Rainbow : Различни компактни размери, без да заема твърде много място. - Материал : желязо полимерна глина - Гъвкав дизайн, не само практически закачалка за дрехи, но и удобна закачалка за други ежедневни неща.Много е лесен за инсталиране, без никакво нараняване на вашите стени.Монтиране на стена за съхранение на : самозалепващи дизайн, перфоратор не се изисква.Пратката включва 2 х куки Характеристики - Закачалка направена от материал, който е траен и практично за по-дълга употреба. - Самозалепващи дизайн, перфоратор не се изисква.Самозалепващи куки за съхранение на : Пробиване на стени не се изисква. - В комплекта са включени 2 бр.Много е лесен за инсталиране, без никакво нараняване на вашите стени.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория