0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Othmro 220 В Пластмаса Led Сигнална Лампа 10 мм Диаметър на Червен + Зелен Цвят Панел за Монтиране между пръстите на Базата на Led Лампа NXD-211 Дължина 35 мм и 6 бр.

Othmro 220 В Пластмаса Led Сигнална Лампа 10 мм Диаметър на Червен + Зелен Цвят Панел за Монтиране между пръстите на Базата на Led Лампа

BGN 3.21
Налично за поръчка

Сума

Тази led индикатор лампа е с дълготраен и надежден led индикатор, осигурява икономия на енергия и ниски експлоатационни разходи.НЕ включва тел. Конструкция за СКРИТ МОНТАЖ. Тези контролни показатели, зададени в лентата, непременно ще ви даде визуална информация за състоянието на всеки индексирующего сигнал, предупредителни сигнали, авариен сигнал и на други индексирующих сигнали.Просто да пробия отвор 10 мм и заключете гайка и шайба, лампи NXD-211 е подходящ за използване като индикатори за състоянието на захранване или аларма. подходяща за електронно оборудване или на телекомуникационна възможностите за използване на сигнали, като индикация на сигнала, предварителна представа, посочване на трудова злополука или друга индикация, монтаж на панел е лесен за инсталиране.Име на продукта : Контролна лампа индикатор, Материал на корпуса : Пластмаса. Тези показатели са изработени от пластмасов корпус, за да те не ломались.Повечето, за да се използва като индикатор уреди, като скоростомер, километраж и оборотомер.За да се използва като стоп-сигнал, измерване на скоростта, оборотомер, блок с датчици, контролен индикатор за двигателя, индикатор за дългите светлини, ключове, кутия и подсветката на таблото. Клеммное закопчалка за лесно свързване и с висока проводимост.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория