0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Аксесоари за Коса Abaodam За Момичета 24 бр., Щипки за Коса, Мини-Фиби За Коса, Малки Фиби за Коса, Пастелни Щипки за Коса, Мини Сладки Аксесоари за Коса, Щипки за Коса на 90-?

Аксесоари за Коса Abaodam За Момичета 24 бр., Щипки за Коса, Мини-Фиби За Коса, Малки Фиби за Коса, Пастелни Щипки за Коса, Мини Сладки

BGN 2.00
Налично за поръчка

Сума

- Можете да носите тези игли за коса в ежедневния живот в тон своите рокля или за посещение на партита.Пратката включва 24 х заколок за коса.- Използването на материали PVC, щипки за коса "пеперуди" са произведени с внимателна обработка, като ви предлага по-дълъг и качествен сервиз. ?Щипки за коса-ПЕПЕРУДИ за КОСА; Щипки за коса, щипки за коса-пеперуди Пастелни щипки за коса, Мини сладки щипки за коса, аксесоари за коса за момичета на 90-те, жените, функция : Тези щипки за коса-пеперуди са оборудвани здрава метална пружина, без проект, която е трайна и удобно.- Фиби-пеперуди за коса са подходящи за повечето прически и цветове на косата, без съмнение, въвеждането на ново усещане за вашият костюм.Атрактивен външен вид, щипки за коса във формата на пеперуда, класически цветове могат да ви помогнат да привлечете вниманието на хората в тълпата. фиби-пеперуди могат здраво задържане на косата. ?ЩИПКИ за коса-пеперуди 90-те години; Щипки за коса-пеперуди за коса са подходящи за повечето прически и цветове на косата, без съмнение, въвеждането на ново усещане за вашият костюм.? Аксесоари за коса с пеперуди; Тези скоби без челюсти - красиви аксесоари за стайлинг на коса и добри инструменти за оформяне на коса, подходящ за всяка възраст или стил.Описание на Тези щипки за коса-пеперуди за коса, изработени от трайно PVC, устойчив на корозия, разкъсване и износване. ? Аксесоари за коса с пеперуди; Тези скоби без челюсти - красиви аксесоари за стайлинг на коса и добри инструменти за оформяне на коса, подходящ за всяка възраст или стил.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория