0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Yardwe Начало Декор Начало Декор 3 бр. Куки за Пържене Куки За Кухненски Прибори Монтиране на Куката За дрехи От Неръждаема Стомана, Висящи на Куки Титуляр за Гърне: 20 б?

Yardwe Начало Декор Начало Декор 3 бр. Куки за Пържене Куки За Кухненски Прибори Монтиране на Куката За дрехи От Неръждаема Стомана,

BGN 13.11
Налично за поръчка

Сума

Куки за саксиите : Куката няма да отнеме твърде много място, удобно за използване за вас.КОЛЕДНИ КУКИ : Те са много подходящи за висящи декоративни елементи.Коледни куки от метална тел : фина работа, не е лесно да се износва, много практични за използване.КУКИ за коледна украса : те са добри за окачване на множество малки предмети и поддържат реда в банята и кухнята. - Цвят : сребрист.Описание на продукта Искате да пробвам този окачен на кука?Закачалка с куки за дрехи, панталони, кепок, шапки, чорапи.Куки за саксиите : Куката няма да отнеме твърде много място, удобно за използване за вас.КУКИ за коледна украса : те са добри за окачване на множество малки предмети и поддържат реда в банята и кухнята.КОЛЕДНИ КУКИ : Те са много подходящи за висящи декоративни елементи. - Изящна изработка изработка и дебели куки не е лесно да се деформира, така че на тези куки може да бъде сигурно назначени предмети. - Подходящ за домашна кухненски прибори, дрехи, монтаж в магазина, баня, окачване, къмпинга и т.Не е нужно да се притеснявате за инструменти или суматохата, за да пробие дупки в красиви стени. - Размер : около 6.Не е нужно да се притеснявате за инструменти или суматохата, за да пробие дупки в красиви стени.Вие няма да съжалявате!.Така че не се колебайте, елате и се купуват този окачен на куката от висококачествен материал. - Много подходящ за захващане на плитки съдове, като прибори за хранене, престилка, възглавница, лъжица.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория