0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Лек ден за ден Раница за преносим компютър, 14-Инчов Противоугонный Раница за лаптоп с отвор за зареждане чрез USB, отвор за слушалки и Дождевиком, Раница за колеж за м?

Лек ден за ден Раница за преносим компютър, 14-Инчов Противоугонный Раница за лаптоп с отвор за зареждане чрез USB, отвор за слушалки

BGN 1.33
Налично за поръчка

Сума

Жак за слушалки на раници, използвана за свързване на устройства за възпроизвеждане, за да си пътуване приятно.Тъканта мека и нежна, благородна и модерен.Жак за слушалки на раници, използвана за свързване на устройства за възпроизвеждане, за да си пътуване приятно.Плат притежава автоматична еластичност, и върху нея лесно се оставят гънки.Презрамки и задна част на раницата, изработени от дишаща 3 D вкара гъба, която бързо се абсорбира влагата и потта, облекчава натиска върху рамото си и запазва прохладата по-дълго време.Слот за карти на раменна колана може да се използва за вмъкване на автобусни карти, карти на метрото, любопитни факти и т. ? ЛЕК И УДОБЕН : Ергономичен S-образни регулируеми презрамки с мека подплата и здрава дръжка осигуряват комфорт при продължително переноске.Плат притежава автоматична еластичност, и върху нея лесно се оставят гънки. Голям обем на основния джоб и 7 вътрешни джоба ви позволяват да публикувате лаптоп, i Pad, мишка, химикалки, дрехи, портфейл, папки формат А4 и други стоки от първа необходимост.Това е най-добрият спътник за вашето университет в ежедневната работа, бизнес, пътуване, почивка за уикенда и за ежедневието.Гладки и здрави взривозащитени двустранен цип BSB удължават срока на експлоатация на този висококачествен стилен раница за лаптоп.Отразяваща дъждобран също така ви предпазва от внезапни дъждове по време на ежедневните пътувания до работа.Тъканта мека и нежна, благородна и модерен. ? ГЪВКАВОСТ И СИГУРНОСТ : Силна багаж колани позволяват на женския раница-чанта бъде поставен в багажното отделение, освобождавайки ръцете и гърба.Отразяваща дъждобран също така ви предпазва от внезапни дъждове по време на ежедневните пътувания до работа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория