0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Шлейка за кучета ELILY комплект с каишки. Елегантна Клетчатая Дрехи за Куче, Котка, Кученце. Мека дишаща мрежа (S, Сиво расо)

Шлейка за кучета ELILY комплект с каишки. Елегантна Клетчатая Дрехи за Куче, Котка, Кученце. Мека дишаща мрежа (S, Сиво расо)

BGN 2.67
Налично за поръчка

Сума

Елегантен и модерен дизайн с класически дизайн в клетката.Ще Получите отлични снимки на вашите домашни любимци в тази необичайна, но удобна шейна.Вашата сладко кученце не се получава прегряване, дори когато ще вървят по улицата.Интелигентен дизайн за по-лесно включване и изключване.Елегантен и модерен дизайн с класически дизайн в клетката.Шлейка за сиви рокли ELILY комплект с каишки.Вашият любим домашен любимец може да се насладите на приятни и комфортни разходки.Здрава кука от неръждаема стомана и здрава каишка от полиестер ви дават по-добър контрол върху движенията на вашия домашен любимец и предпазват от наранявания.Шлейка за сива жилетка ELILY комплект с каишки. Размер S - шия : 8,5 ~ 9. [Размер] * Размери на нашите дрехи могат да се различават от размери дрехи на други марки.Домашен любимец лесно би да се измъкне.Моля, мярка на вашия любимец и сравнете с таблицата за размери преди да поръчате. [Дизайн] Елегантна шлейка за кучета с D-образен пръстен за закрепване на съответния каишка, която върви в комплект.Тя е мека, дишаща и се регулира с помощта на закопчалка от велкро.Вашето пушистому друг ще го харесат.Добър за целогодишно ползване, подходящи за ежедневни разходки и специални вылазок.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория