0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Soimoi Предварително Изсечен 10-инчов Комплект от Памучен плат с Принтом на Американското, Квадрати За Капитониране, Определени Шармов, Направи си Сам, Мозайка Шевни И?

Soimoi Предварително Изсечен 10-инчов Комплект от Памучен плат с Принтом на Американското, Квадрати За Капитониране, Определени Шармов,

BGN 18.66
Налично за поръчка

Сума

Ние притежаваме задълбочени познания в областта на производство на тъкани. ✅ Достъпни размер : размера на всеки квадрат 10 х 10 инча (25,4 x 25,4 см). ✅ ЗАЩИПАННЫЙ / зиг-заг ПРИЯТЕЛКА : Защипанные машина зигзагообразные край и е сведена до минимум на износване. ✅ ИЗБЯГВАЙТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО измиване : Тези предварително изрязани тъкан, като приказно квадрати, триъгълници, не трябва да се мие преди да се използва, тъй като са малки, те могат да бъдат деформирани. Имаме специален екип от сертифицирани дизайнери на текстилю, които създават изключителни текстилни щампи за бързо променящата се мода и нови тенденции в съответствие с различните нужди на пазара.Имаме квалифициран екип за производство на тъкани и на процеса на печат, както и всички необходими усъвършенствани технологии за осигуряване на високи стандарти за качество.Това също допринася за намаляване на емисиите на CO2 и производството на отпадъци. ✅ ГЪВКАВО ИЗПОЛЗВАНЕ : Превърнете квадрати тъкан в красиви одеяла, поли, покривки, калъфки за възглавници или чанти и др.Ние използваме сертифицирани DESI (световен стандарт за органични текстил)* Мастила и химикали за предварителна обработка на тъканите, което прави нашата плат безопасна и подходяща за многократна употреба.Тъкан с дигитален печат спестяват до 65% енергия в сравнение със същото метражом плат, изработен по метода за ситопечат.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория