0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Лейси тъкани от Тюл с бродерия на цветя Amibric 3 Африканска лейси Плат за Сватбена рокля Дантела и Плат за Шиене на сватбена рокля Нигерийская Облекло Шивашки Материа?

Лейси тъкани от Тюл с бродерия на цветя Amibric 3 Африканска лейси Плат за Сватбена рокля Дантела и Плат за Шиене на сватбена рокля Нигерийская

BGN 106.13
Налично за поръчка

Сума

Дантела за парти по случай рождения ден. Модни дрехи за повод, сватби, партита и т. ★ Мултифункционалност : идеален за използване от тази завързана кърпа за производство на вечерни и сватбени рокли, поли, шалей, шалове, покрива възглавница, покривки, пердета, чанти в африканския стил, украса за дома, партита и т.★ Висококачествен материал : Лейси плат с бродерия, екологично чиста, мека, много нежна и красива, идеално място за модни дрехи, сватби, партита и т.Вид на стоката : Нигерийская лейси плат по ярдам, Лейси плат за шивашки рокли Облекло-Лейси плат за рокли-Лейси плат за бродерия-Лейси плат за сватбена рокля - Лейси плат за пердета-Лейси плат за покривки-Декоративна лейси плат-Шевни материали Плат-Шивашки материали и аксесоари, Лейси плат за украса на сватбена рокля. Тюлевая лейси плат. добре дошли в нашия магазин на Описанието на продукта 1.Моля, обърнете внимание на нашата марка : Amibric при закупуване на африканската завързана кърпа. -Подходящ за завързана кърпа с бродерия, подходяща за модерния женски рокли, шал, халати, булчински рокли, вечерни рокли, бельо поли и декорация на дома, облекло за кукли и т.Дантела за парти и булката.Дантела за парти по случай годишнина от сватбата.Дантела за парти в чест на рождения Ден.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория